Maisto produktai, rekomenduojami kasdieniniam vartojimui
Maisto produktai, turintys daug baltymų arba mažai angliavandenių (galima vartoti po nedaug 3-6 kartus kasdien)
Žuvis Mėsa Naminiai paukščiai
Upėtakis Jautiena Viščiukas
Lašiša Kiauliena Kalakutas
Tunas Veršiena Antis
Plekšnė Kumpis Žąsis
Otas Ėriena Putpelė
Elniena Višta
Kiaušiniai Moliuskai Sūriai٭٭
Omletas Omarai Čederis
Plakta kiaušinienė Austrės Šveicariškas
Kiaušinis-pašotas Krevetės Mocarela
Kiaušinis minkštas Krabų mėsa Varškės
Kiaušinis kietas Moliuskai Grietinėlės
Leistinė kiaušinienė Midijos Karvės, ožkos pieno
Kalmarai Šviežias ir su pelėsiais
Kokteilis – valgio pakaitalas
Kokteilis
٭٭ Leidžiama valgyti produktus, pagamintus iš tofu (sojų varškės ir sūrio). Bet neleistinos sūrio dietos. Sūrius iš meniu reikia išbraukti tiems, kas turi alergiją pieno produktams.
Daržovės, turinčios mažai angliavandenių (vartoti 2-6 kartus kasdien)
Artišokai Ankštinės pupelės Agurkai Salierai
Šparagai Briuselio kopūstai Kaliaropės Cikorijos
Kopūstai Bambuko ūgliai Grybai Mangoldai
Baklažanai Baltieji žirniai Špinatai Ridikėliai
Salotos Rauginti kopūstai Aguročiai Žalios pupos
Paprikos Žalia ropė Kopūstai Pankoliai
Pomidorai Žalioji garstyčia Brokoliai Kaštonai
Riešutai ir sėklos (vartoti 1-3 kartus kasdien)
Migdolai Lazdyno riešutai Moliūgų sėklos
Kedro riešutai Makadamijos riešutai Saulėgrąžų sėklos
Pistacijos Graikiški riešutai Braziliški
(bertoletijų) riešutai
Vaisiai ir uogos (vartoti 1-2 kartus kasdien)
Obuoliai Spanguolės Avietės
Kriaušės Gervuogės Vyšnios
Apelsinai Žemuogės Slyvos
Greipfrutai Mėlynės Persikai
Ankštiniai (vartoti 1-2 kartus kasdien)
Žirniai Sojos pupelės
Tamsiosios pupos Sūris tofu (iš sojos pupelių)
Paprastosios pupelės Lęšiai
Grūdinės kultūros (vartoti 1-2 kartus kasdien)
Avižos Avižų sėlenos Kviečių sėlenos Virti miežiai
Maisto produktai, vartojami kaip prieskoniai
Prieskoniai salotoms Garnyrai salotoms Padažai salotoms
Krapai Kumpio gabalėliai Alyvuogių aliejus plius actas
Kmynai Tarkuotas sūris Citrinos sultys su specijomis
Bazilikai Kapoti kiaušiniai Balzaminis actas
Rozmarinai Grybai
Raudonėliai Paprastas jogurtas
Kalendra Grietinė
Aliejai ir riebalai٭
Alyvuogių aliejus
Sezamo aliejus
Dygminų aliejus
Saulėgrąžų aliejus
Sojų aliejus
Rapsų aliejus
Sviestas
Riešutų sviestas
Avokadų sviestas
٭ Aliejus, išgautas „šalto spaudimo“ būdu, geriausias. Margarino vartoti neleidžiama. Majonezą galima vartoti, jei nesilaikote dietos, ribojančios mielių vartojimą.
Gėrimai
Vanduo
Šaltinio vanduo
Arbata be kofeino
Kava be kofeino
Arbatžolių arbata
Mineralinis vanduo
Gazuotas vanduo
Skaidrus buljonas
Proteinų kokteilis